Skocz do zawartości
samhain

Ile Dacie Za Chlodnice Z Wentylem?

Macie do kupienia chlodnice z wentylem, powiedzmy taki BIP i do tego Akasa AMBER 120mm (sam wentyl przyjmujemy kosztuje 49pln)  

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Macie do kupienia chlodnice z wentylem, powiedzmy taki BIP i do tego Akasa AMBER 120mm (sam wentyl przyjmujemy kosztuje 49pln)

• - a po co mi zestaw?
      32
    • - BIP + 20 pln
      45
    • - BIP + 30 pln
      16
    • - BIP + 40 pln
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dokładnie za 26 dni będe mógł zrobić sobie prezenick bo 22 października mam urodzinki, ale jeśli zrobisz porządną promocję chłodniczki to się szybciej skuszę  B)

1669217[/snapback]

czy bedzie porzadna sami ocenicie... jeszcze tylko 4 dni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak znam Samhaina a znam go troche :) to skoro pisze o jakiejś dużej promocji to i taka pewnie będzie (dosłownie) więc ide zbierać już pieniążki bo kilka rzeczy mi sie przyda a trzeba zdążyć zanim wszyscy wykupia hyh.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież mówiłem że do procków o poborze mocy poniżej 130W nie opłaca się dawać większej chłodnicy bo to nic nie daje. Oczywiście nikt mnie nie słucha.

1656956[/snapback]

Może to z powodu twojej "obiektywności"?

Ja też szukam następcy dla chevetty od DD. Jakoś wytrzymam do tego października? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

liczyłem na jakiś teścik czy coś a tutaj sucha recenzja-do tego taka swyczajna -każdy kto kupił frezera mógłby tak to opisać... szczerze mówiąc zawiodłem sie ....

A frezerka 3 ide sobie oblukać-na pewno nie edzie mnie na niego stać ale co szkodzi pooglądać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ryba - chmmm czy możesz swoją wypowiedź poprzeć jakimiś testami?? Najlepiej stosunkiem wydajności rzeczywistej do ceny.

bie1 jest raczej leprze od bip1 (z pitem202 doszlismy tez do wniosku po testach, ze bie1 jest tez leprze od bip2), mowie tu od sporych obciazeniach

co do poprzedniego posta, to chodzilo mi o to ze freezer3 jest mniej atrakcyjny jak bie2, bo jest duzo wiekszy i trudno go wladowac do normalnej budy, prawda? pozatym patrzac po cenach serii black ice, widze ze bie2 jest tansze niz bip3

i tak jak Niemiec napisal, bie1 fajne, male i wydajne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze primo:

http://www.mod-planet.com/index.php?module...page&pageid=297

zapraszam

po drugie primo, dzis laduje w sklepie Freezer 3... ;)

O!! A któż pisał tak wspaniałą recenzje?? Nie marudźcie że testów w sieci nie ma - na jet-pc są wydajnościowe testy chłodnic a przecież freezer to nic innego jak BIP ;) za to tu macie opis bardzo dokładny co z czym się jje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam jest pytanie

szukam chlodnicy i przejrzalem juz duzo tego

najlepiej z wymiarami (dlugosc) pasuje mi wlasnie freezer 2 - oczywiscie ze stosunkiem cena jakosc ;)

ale jedno mi nie daje spokoju

jej szerokosc

skoro jest przystosowana na cooler 12cm to jakim cudem ona ma 151mm?

gdzie tam sa te 3cm?

freezer 1 wyglada ok z wymiarami

tak samo freezer 3, ale 2 albo jest wiekszy (w co nie wierze) albo macie blad w opisie - a wszyscy go przepisuja

mi pasuje tylko wymiar takie jak ma freezer 1 i 3 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam jest pytanie

szukam chlodnicy i przejrzalem juz duzo tego

najlepiej z wymiarami (dlugosc) pasuje mi wlasnie freezer 2 - oczywiscie ze stosunkiem cena jakosc ;)

ale jedno mi nie daje spokoju

jej szerokosc

skoro jest przystosowana na cooler 12cm to jakim cudem ona ma 151mm?

gdzie tam sa te 3cm?

freezer 1 wyglada ok z wymiarami

tak samo freezer 3, ale 2 albo jest wiekszy (w co nie wierze) albo macie blad w opisie - a wszyscy go przepisuja

mi pasuje tylko wymiar takie jak ma freezer 1 i 3 ;)

15mm na strone, wszystko sie zgadza, a co jak chlodnica jest na wentyl 120mm to ile ma miec chlodnica ? 121mm ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak na stronie jest podane na temat 1x120 i 3x120 (121

ja bym potrzebowal jakiejs o max szerokosci do 14cm

1x120: Wymiary (bez króćców): 154 x 121 x 25 mm,

3x120: Wymiary (bez króćców): 397 x 121 x 25mm,

wogole te wymiary sa pomylone...

2x120: Wymiary (bez króćców): 151 x 249 x 25 mm,

nie dosc ze szerokosc jest zla to jeszcze dlugosc

249 -> 2x120 to jest 240, sam gwint po ponoc 10mm a reszta badziewia dookola niego i ta miseczka po przeciwnej stronie?

w sumie gdzies wychodzi z 3 cm ponad 240mm

czyli ok 270mm

Edytowane przez Kean

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi