andy14 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 witam wszystkich, mam ogromny problem i nie wiem co robic : gdy podłączam kompa do telewizora zeby oglądac to co sie dzije na pulpicie w telewizoze wszystko jet czarnobiałem to samo na innym telewizoze prosze o pomoc moze ktos wie co robić mój sprzęt: nVidia GeForce 4MX 64mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberto.AMD Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 nagraj od nowa sterowniki i powinno byc ok ja tak miałem na fx5900xt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 musisz ustawic odpowiedni tryb pracy np.PAL zaleznie od tego jaki telewizor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 witam wszystkich, mam ogromny problem i nie wiem co robic : gdy podłączam kompa do telewizora zeby oglądac to co sie dzije na pulpicie w telewizoze wszystko jet czarnobiałem to samo na innym telewizoze prosze o pomoc moze ktos wie co robić mój sprzęt: nVidia GeForce 4MX 64mb 1545215[/snapback] Ściagnij sobie najnowszego TVToola i będzie duzo łatwiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...