WeedSmoker Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Hej mam taki problem mam p3 667 płyte abit bh6 (bios SS) 256 mr ram pc 133 i chce troche tego proca podrecic. Tzn ustawic fsb na 150 ale max moge 133 a czytalem na forum ze niektozy na abit bh6 mogli ustawiac fsb 150. Pomocy !! czy to wina biosu ??? mzoe trzeba poprostu wgrać inny ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMaster14 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Moze proc nie wyrabia? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeedSmoker Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Proc wyrobi chodzi o to ze nie mam mozliwosci ustawienia fsb wiekszego niz 133 a wiem ze da sie osiagnac na ABIT BH6 fsb 150 tylko jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) poszukaj jakiegos biosu modowanego albo zakup jakiegos p3 600 na fsb 100 i zrob sobie fsb 133 dostaniesz pare dodatkowych megahercow jak pomysl z biosem nie wypali ;) edytka: pozdro dla weedsmoker! Legalize it! Edytowane 13 Lipca 2005 przez Sir_ice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeedSmoker Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Taka wymiana chyba nie bardzo ma sens. A tego biosa nie bardzo moge znalesc :( Moze ktos spotkal sie kiedys z takim biosem ??? Moze jakis uzytkownik BH6 ??? Prosze o jakis link albo cos. Bede wdzieczny za Pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.icy Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Oj...bardzo by sie przydal modowany bios do BH6, jak ktos ma linka niech zapoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...