uff...AR Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 normalnie +5 v mam 4,71 a +12 12,25. w zasilaczu (gowniany codegen 250W) zamiast normalnego wiatraka wstawilem w dolnej sciance 92 mm. (trzeba cos z tym zrobic bo stasznie szumi powietrze). przed przerobka widzialem mbm pokazywal mi nawet 4, 48 i 12,45. musialem dysk (maxtor 80gb 7200) podpiac na innym kabelku co wiatraczki bo co chwile sie wylaczal i startowal (xpek dziala normalnie tylko przez jakies 15 sek nie mial dostepu do dysku). tylko nie piszcie zebym zmienil zasilacz (wiem). swoja droga jakiej firmy byscie polecali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Napięcie 5V masz z pevnością za niskie. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14177 - SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 +5V zdecydowanie za niskie. U mnie GF3 zawieszał się w 3D (giery, benchmarki) prawie natychmiast. Wymień jak najszybciej to "coś", bo napewno nie można nazwać tego zasilaczem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Bez przesady. Zasilacz to jest ...ale dla K6-2 i PIII. Proponuje kupić 300W Huntkey`a. A tak btw. to nie napisałeś jaki masz sprzęt (głównie procek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...