Fidma Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam, Padla mi plyta glowna GA-K8NE i poszla do reklamacji ale zadzwonili i powiedzieli ze przysylaja mi nowa bo sie tamtej nie da naprawic. Czy bede musial instalowac Wind XP od nowa? Powstana jakies konflikty sprzetowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Pozyjem uwidim :) Moze okazac sie, ze reinstallka systemu nie bedzie potrzebna, ale moze byc tez tak, ze bedzie trzeba system na nowo postawic :D Pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 jeli będzie to taka sama mobo to nie widze powodu na reinstalke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 ja bym tam przeinstalowal dla pewnosci ;-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 dobry format c: nigdy nie jest zly ale przy takiej samej plycie reinstalka nie bedzie konieczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Nie będzie potrzebna. Ja nawet przy zmianie mobo z (ecs) KT133A na KT400 (asus), nie robiłem reinstalki i wszystko działa jak należy :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...