Centrino Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam wszystkich! Mam laptopa Acer 803LCi z napedem combo, a chcialbym go wymienic na nagrywarke dvd - mozecie mi cos doradzic? Czy lepsza jest taka specjalna do laptopow czy moze zewnetrzna na USB? Jaka firma? Z gory dzieki za pomoc Centrino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 biorac pod uwage ceny i fakt jak czest w podrozy wypala sie DVD to optuje za nrmalnym nec 3440A w kieszeni USB, chyba ze zajmujesz sie obrobka video na miejscu to moze i jest sens kupowania lapciakowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centrino Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Bardzo czesto wyjezdzam, wiec jednak zdecydowalem sie na wewnetrzna i mam do wyboru trzy modele: -Toshiba DVD+/-RW SD-R6472B -Samsung DVD+/-RW TS-L532A -NEC DVD+/-RW ND-6500A Ma ktos jakies doswiadczenie z tymi modelami? Jakies sugestie? Dzieki Centrino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...