deeejot Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Mam pytanie jakie zainstalowac detonatory pod wina Xp pewnie taki temat juz byl ale wtedy byly inne wersje chodzi mi o wmiare szybkie stabilne i dobre :) DZIEKI ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Co jest nikt z was nie ma takiego konfigu ludzie potrzebuje tego ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 ja mialem 12.41 i bylo wsio OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Bardzo bym, cie prosil o link bezposredni do downloadu tego cuda i zgory dziex ! :) yyyyy aha jeszcze jak by sie dalo to drivery glowne potrzebuje do rivy pod kochanego XP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 http://www.nvidia.com.pl/ poszukaj tam w download/nvidia referencyjne jest tego od cholery i jeszcze troche, ale ja swoje mialem z plytki chip-cd ale w tej chwilki nie wiem, z jakiego numeru, jak ci nie pomoga te z www powyzszego, to jutro je poszukam i gdzies wrzuce na serwa jakiegos i dam znak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Ok wielkie dzieki juz wwczesniej bylem na tej stronie itego jest bardzo duzo tam i nie wiem ktore zesssac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Używam 29.42 i jest OK :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 no to z nvidii sciagasz to : NVIDIA Detonator3 v12.41 dla Win2k/XP (instalka) (3.62 MB) [w2k-1241-inst.exe] albo tro co proponuje kolega: NVIDIA DetonatorXP v29.42 dla Win2k/XP (8.25 MB) [w2k-2942.exe] i juz po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 proponuje jak wyzej albo naprzyklad 6.67 lub 7.xx te ostatnie powinny byc najlepsze poniewaz byly najbardziej pod rivki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...