RafaelEdi Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 mam stara płyte gł (gainward 6iba)i stary procek, celeron 400. ciekawi mnie co to jest cpu core/bus freq. ratio bo takie gniazdo na płycie gł. mam i niewiem do czego służy, oznaczone jest symbolel SW1 . Jak wiecie co to to pomózcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Wydaje mi się, żę cpu core to FSB, a bus freq. ratio to mnożnik. Np. FSB 66 Mhz a mnożnik x6 i masz 396 Mhz ~ 400 Mhz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafaelEdi Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 czyli jak? to moze byc mnożnik? przeciez w celeronach jest on podobno zablokowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 cpu core/bus freq -fsb ratio - mnożnik. Ale jak napisałeś jest zablokowany w intelach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafaelEdi Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 a czy moge go jakos odblokować?? np. zaklejając jakies piny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 nie mozesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...