Skocz do zawartości
kamilgoliszewski

Evga Geforce™ 6800 Gt 256mb Agp Video Card

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Mam możliwość zakupienia karty eVGA GeForce™ 6800 GT 256MB AGP Video Card w USA za 300$. Chciałbym dowiedziec sie czy ta karta jest dobra. Chodzi mi o firme, niezawodność, wydajność, jakość konstrukcji. Ponizej znajduje sie link do tego sklepu:

LINK

A może polecacie jakąś inna kartę do zakupienia w Polsce w podobnej cenie.

Z góry dziękuje za odpowiedz

Ps: A czy warto przesiasc sie na LGA755 i na Pc express?

Moj sprzet to:

Pentium 4 prescot 3.00 Ghz, Abit IS7-E, 1 giga Ramu DDR Goodram BGA, Winfast Ti4200 AGP8X, zasilacz ModeCom 350GTF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://proline.pl/shop.php?prodid=57494e46...03047545f323536

tanio, ze znakomitym chłodzeniem. Ale powiem Ci szczerze, że tyle osób ma już problemy z kartami nvidii serii 68xx, czyli zwisy, freezy w grach itp. żę na twoim miejscu zastanowiłbym się nad radeonem x800XL, mimo że nieobsługuje ps3 to z kartami tej serii nie spotkałem się z żadnymi problemami

heh. wiesz c do kompa to i tak ci zazdroszcze. Na twoim miejscu poza kartą wymienił bym jeszcze tylko zasilacz. A noi procek bym podkręcił z tych 3Ghz do np. 3.4 lub 3.6 :D

Edytowane przez quartzXXI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamiast tej eVGA ktorej szczerze mowiac nie znam polecam ta ktora ja osobiscie kupilem jakies pol roku temu, nie mialem z nia zadnych problemow i sprawuje sie rewelacyjnie (kreci sie tez znakomicie). Teraz kosztuje ponizej 300$ bodajze 280 czy 290$ na newegg (zapewne znasz skoro wstancach kupujesz). Ja za nia dalem 400$ swego czasu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.

Mam możliwość zakupienia karty eVGA GeForce™ 6800 GT 256MB AGP Video Card w USA za 300$.

imho jedna z najlepszych firm produkujacych grafy. jezeli nie bedziesz mial problemu z realizacja gwarancji - w koncu roznie bywa, bierz i nie zastanawiaj sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi