kamilgoliszewski Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam wszystkich. Mam możliwość zakupienia karty eVGA GeForce™ 6800 GT 256MB AGP Video Card w USA za 300$. Chciałbym dowiedziec sie czy ta karta jest dobra. Chodzi mi o firme, niezawodność, wydajność, jakość konstrukcji. Ponizej znajduje sie link do tego sklepu: LINK A może polecacie jakąś inna kartę do zakupienia w Polsce w podobnej cenie. Z góry dziękuje za odpowiedz Ps: A czy warto przesiasc sie na LGA755 i na Pc express? Moj sprzet to: Pentium 4 prescot 3.00 Ghz, Abit IS7-E, 1 giga Ramu DDR Goodram BGA, Winfast Ti4200 AGP8X, zasilacz ModeCom 350GTF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) http://proline.pl/shop.php?prodid=57494e46...03047545f323536 tanio, ze znakomitym chłodzeniem. Ale powiem Ci szczerze, że tyle osób ma już problemy z kartami nvidii serii 68xx, czyli zwisy, freezy w grach itp. żę na twoim miejscu zastanowiłbym się nad radeonem x800XL, mimo że nieobsługuje ps3 to z kartami tej serii nie spotkałem się z żadnymi problemami heh. wiesz c do kompa to i tak ci zazdroszcze. Na twoim miejscu poza kartą wymienił bym jeszcze tylko zasilacz. A noi procek bym podkręcił z tych 3Ghz do np. 3.4 lub 3.6 :D Edytowane 14 Lipca 2005 przez quartzXXI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 zamiast tej eVGA ktorej szczerze mowiac nie znam polecam ta ktora ja osobiscie kupilem jakies pol roku temu, nie mialem z nia zadnych problemow i sprawuje sie rewelacyjnie (kreci sie tez znakomicie). Teraz kosztuje ponizej 300$ bodajze 280 czy 290$ na newegg (zapewne znasz skoro wstancach kupujesz). Ja za nia dalem 400$ swego czasu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam wszystkich. Mam możliwość zakupienia karty eVGA GeForce™ 6800 GT 256MB AGP Video Card w USA za 300$. imho jedna z najlepszych firm produkujacych grafy. jezeli nie bedziesz mial problemu z realizacja gwarancji - w koncu roznie bywa, bierz i nie zastanawiaj sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREGSMRQ Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Bierz ją i mi też jedną przywieź po kursie NBP :D Co do spotkania jakoś się dogadamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...