durczyn Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 stary temat isęodkopał a ta klawiatura jako news już dawnooo była :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) no tak, ale nei zauważyłeś jednej małej, ale ważnej rzeczy, została podana cena tego przedmiotu oraz potwierdzone to, że zostanei jednak wdrożona do produkcji [przedtem był to tylko projekt] btw Guru3D też o niej wspomniał niedawno: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=3491 Edytowane 11 Stycznia 2006 przez ziupo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) a jak dla mnie nadal jest to bajer dajacy tyle samo co naklejki "tjuningowe" na maluchu. Ogolnie dla snobow - przyprowadza sie kolege do domu i mowi "patrz stary na co mi rodzice pieniadze dali" i pokazuje te klawe. A pozniej w ramach popisowy zmienia sie kolor guzika enter z zielonego na rozowy. Ja sie zastanawiam, ilu userow tweaka wogole patrzy jeszcze na klawe podczas pisania. Jedyne co mi przychodzi do glowy, to mod calego kompa - znaczy sie obudowa wykonana z matryc OLED, do tego ta klawa i jakis specjalnie skonstruowany wyswietlator. Mogloby zaciekawic, ale nie wiecej jak na 2 minuty. Wolalbym nowa lunete do karabinku. i moze dwojnog. Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Carl0s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) fajnie ale co ma twoj "karabinek" do tematu ? ;) klawiaturka rzeczywiście wygląda extra, kto wie - może za 5-6 lat bedzie standartem xD co z tego że nikt nie patrzy na klawisze jak gra - fajnie było by takie coś mieć :D jak cena bedzie na poziomie zwykłego zjadacza chleba to dużo osób kupi na chwile obecną zwykła podświetlana klawiatura by mi wystarczyła tylko jest taki problem że podobnie jak wiekszość graczy też jestem furiatem :( jak mi sie coś nie podoba to zaczynam wyżywać sie na sprzecie :blink: Edytowane 11 Stycznia 2006 przez pain.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) pain, ten moj karabinek to taka mala sugestia, ze oprocz komputerow istnieje tez swiat rzeczywisty...a nie tylko mysz i klawisze. Rozumiesz o czym mowie? :) Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Carl0s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 kosztowac około 200-300 dolców.Mnie się bardzo podoba! Temat juz był(teraz został odświeżony). A kogoś bedzie sta na takie CUDO? Wątpie....(chyba klawiatura nie była robiona dla graczy) :wink: . POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 gracze.. nie patrzą na klawiaturę jak grają ... :lol:.. przynajniej ja nie patrze.. a gra w uta od 7 lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 pain, ten moj karabinek to taka mala sugestia, ze oprocz komputerow istnieje tez swiat rzeczywisty...a nie tylko mysz i klawisze. Rozumiesz o czym mowie? :) eee świat rzeczywisty? masz na myśli jakiś emulator? myślałem, że to taka ściema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek83 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Oj dowiedziałem się, że niestety nie wiadomo czy ta klawiaura wejdzie do urzytku, Rosjanie opracowali fajna rzecz, a cholerni amerykańce opatentowali ten manewr troche wcześniej. Edytowane 13 Stycznia 2006 przez zuczek83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 :-P Oj dowiedziałem się, że niestety czy ta klawiaura wejdzie do urzytku, Rosjanie opracowali fajna rzecz, a cholerni amerykańce opatentowali ten manewr troche wcześniej.2 słowa, jest kozacka. Zobaczymy kto pierwszy w Polsce zacznie je sprzedawać!!! Ale sprzęcik jest pierwsza klasa. Design jest ładny tylko faktycznie klawisze troszeczkę na wysoko osadzone!! Ale i tak mi się podoba :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 choinkersi ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 z tego co ja wiem na maturze jest mnóstwo algorytmów programowania mało...... nauczysz sie jak bedziesz tylko chciał wszystkiego w domu...;) :-P Zobaczymy kto pierwszy w Polsce zacznie je sprzedawać!! W Polsce? :lol: :lol: :lol: Chyba za 15 lat jak nikogo taki przestarzały shit już nie zainsteresuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 uuuaaaa czadowa mnie sie podoba jak bedzie mnie stac biore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 fuck zawaliste cacko.... ale cena tez zawalista :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Coś się jednak dzieje :) http://newsroom.chip.pl/news_158823.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 ciekawe jak szybko uszkodzi się to coś co przekazuje dane do matrycy... od naciskania... taśmy czy cos... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...