Varrol Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Widzę, że rozpocząłem fale ankiet dotyczących opiniii o stronach. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A nawet mi się podoba :). Treść i wygląd są cacy :). Trochę więcej infiormacji jakbyś dał, to moze wrzucił bym ją do ulubionych. ps. ładuje mi się cholernie szybko!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ojj znalazłem pewne błędy na tej stronie - zobacz na link do zdjęć, ale wszystko da się naprawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ojj znalazłem pewne błędy na tej stronie - zobacz na link do zdjęć, ale wszystko da się naprawić :) Cieszę się, że ci się podoba - dobrze też, że szybko ci się ładuje. Z tymi zdjęciami, to co jest nie tak? Może chodzi ci o to, że ładują się inne zdjęcia, niż sa na miniaturach - to normalne i jest to wynikiem, że nie załadował ci sie jeszcze cały plik ze zdjęciami - trzeba poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 osobiscie mi sie nie podoba......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 osobiscie mi sie nie podoba......... Przykro mi, ale napisz dlaczego, żebym na przyszlośc wiedział co ewentualnie zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 spoko, ale malo tekstof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 osobiscie mi sie nie podoba.........Tak najlepiej napisać :?. Podpowiedz cos autorowi strony co bys zmienil na jego miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...