tig3ro Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam, nie wiem gdzie moge jeszcze zapytac wiec sprobuje jeszcze tu a mianowicie chodzi mi o "sterowanie" a wlasciwie wykonanie "klika" lub przesuniecie sie jej po jakims okreslonym czasie. Mam nadzieje ze wyrazilem sie jasno rozumie rowniez ze to moze nie odpowiednie miejsce ale nigdzie nie znalazlem nawet szczastowej odpowiedzi na moje pytanie. Moze ktos cos wymysli, zna jakis program lub co kolwiek. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 ?? ;OOO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 kiedys na win 9x sie bawilem malym programikiem do robienia makr w ktorych "nagrywales" ruchy myszki i klikniecia z klawiatury a potem jak juz bylo nagrane to sie odpowiednio ustawialo i komp dzialal za Ciebie ;-) niestety nie pamietam jak sie toto nazywalo, jak sobie cos przypomne dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 makro=tasker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 a co ,zarabia sie na ogladaniu reklam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tig3ro Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) WIELKI thx p!Ck3r wlasnie o cos takiego mi chodzilo :D Nie reklam, tylko w pewnej grze musze wykonac pewna liczbe klikniec i bardzo by mi cos takiego "pomoglo" a pozatym znalazl bym jeszcze kilka innych bardzo przydatnych zastosowan. Najbardziej dziwi mnie to ze nigdzie nic takiego lub tym podobnego nie ma, nawet na pytania w tym stylu lecz chodzace juz o napisanie wlasnego programu nie znajduja odpowiedzi. :unsure: Pzdr Edytowane 14 Lipca 2005 przez tig3ro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) ultima online? czy jakis inny mmorpg? Edytowane 14 Lipca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 http://owca.civ.pl/kasaserwis/mm2/myszkomat.html Myszkomat :wink: Kiedys sie dzialo w spedi itp [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tig3ro Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 A jednak troche sie tego znalazlo ;] wielkie dzieki. Browar wam za to. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...