MFrost Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam wszystkich. Nie mogę ustawić rozmiaru pliku stronicowania na sztywno np. 842 MB (rozmiar początkowy = maksymalny). Niby w polach "rozmiar początkowy" i "rozmiar maksymalny" pokazuje Windows 842 MB, ale w polu "aktualnie przydzielono" pokazuje 767 MB. Mam Windowsa XP Pro + Service pack 2. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Restart systemu był? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MFrost Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 był Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 A przycisk "ustaw" wcisnales :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Po wpisaniu rozmiaru początkowego i maksymalnego trzeba kliknąć "Ustaw". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MFrost Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 tak robiłem, niestety nadal w polu "aktualnie przydzielono" mam 767 MB, ("dopuszczalne minimum" 2 MB, "zalecane" 766 MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MFrost Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Odkryłem, że na innej partycji NTFS mogę ustawić 842 MB, ale na systemowej nie da rady mimo, że tam jest 12 GB wolnego miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...