Skocz do zawartości
maly86

Jaka Kobieta Ci Sie Podoba Najbardziej?

Rekomendowane odpowiedzi

powiem tylko tyle. Cudze chwalicie swojego nie znacie,a pomyśleliście moze o swoich laskach?? i polki uchodzą za najładniejsze dziewczyny z pewnością nie bez przyczyny aczkolwiek są tez dziewczyny krórych piękno jest ukryte berdzo berdzo głęboko :D

to mój typ na pękność Dołączona grafika moja piękność :D pozdrawiam

Edytowane przez Jaro830628

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem tylko tyle. Cudze chwalicie swojego nie znacie,a pomyśleliście moze o swoich laskach?? i polki uchodzą za najładniejsze dziewczyny z pewnością nie bez przyczyny aczkolwiek są tez dziewczyny krórych piękno jest ukryte berdzo berdzo głęboko :D

1547884[/snapback]

a ta w Twoim avatarze to polka? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1547884[/snapback]

Doczytalismy temat do konca i stosujemy sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jon - ja takze wrecz oddaje czesc mojej Pani ;) Teraz znalazlem fantastyczna (chociaz nie podoba mi sie to stwierdzenie) , nie wymienilbym ja za zadna chuda modelke ktora wymienilem....

Do listy dodam jeszcze Moran Atias i Angeline Jolie, ale dopuki nie gra chlopczycy bo jest to odrazajace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łeee, bleee co wy tu pokazujecie....IMo dawajcie zdjęcia pięknych POLEK!

1547951[/snapback]

takich pięknych Polek zdjęć w necie nie znajdziesz, bo są to często nieznane, które widziałeś tylko na mieście, a znane Polki to i tak pewnie jakiś mały makeup mają do zdjęć, więc...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po oglądnięciu filmu Enemy at the Gates wróg u bram to : Rachel Weisz.

Zaje..a laseczka, Super usta piekne oczka :unsure: :D

heh zdjęcie cięzko zapodac bo do każdego filmu jest odpowiednio stylizowana.

w tym filmie Wrób u bram , wyglądała tak:

Dołączona grafika

eh ta panna jest zaje..a ;] nawet znałem taką podobną :D

pozdro

Edytowane przez dszywala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi sie podoba keyra augustina :)) nie zapodam zadnego zdjecia bo raczej zadnych normalnych zdjec nie ma :) wszedzie tylko jakies rozbierane :D ale jak jestescie ciekawei wystarczy w google wpisac w dziale grafika jaj imie i nazwisko i bedzie mnostwo zdjec :))

ogolnie b.podoba mi sie jeszcze mila jovovich a zwlaszcza bardzo podobala mi sie w residencie2 :)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi sie podoba keyra augustina :)) nie zapodam zadnego zdjecia bo raczej zadnych normalnych zdjec nie ma :) wszedzie tylko jakies rozbierane :D ale jak jestescie ciekawei wystarczy w google wpisac w dziale grafika jaj imie i nazwisko i bedzie mnostwo zdjec :))

ogolnie b.podoba mi sie jeszcze mila jovovich a zwlaszcza bardzo podobala mi sie w residencie2 :)

Dołączona grafika

1548031[/snapback]

nom wpisz tutaj http://www.google.pl/imghp?hl=pl&tab=wi&q= keyra augustina i zobacz wyniki . . . :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

1548031[/snapback]

hmmm, jakiś czas temu dorwałem jej foty na torrencie, ekstra [gluteus maximus] ;-) tylko szkoda ze te foty webcamem zrobione :-/ i pół rozebrane B) B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daniox4 to ze pol rozebrane to przeciez nic nie przeszkadza :-D ale dupeczka jak ta lala :)

@dszywala tak to wlasnie ona :-D

edit:

zapomnialem do mojej top3 dodac fergie z black eyed peas

Dołączona grafika

Edytowane przez sector

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm co niektorzy gadaja, ze tutaj same plastikowe laleczki... A Jennifer Lopez jest sztuczna :wow:? Same miesko :P A ta Pani wyzej z BEP tez pieknie ;]

P.S. Nie mowicie, ze Wasze kobiety sa najladniejsze, jest w temacie, OPROCZ Waszych Kobiet ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi sie podoba Lauren Graham, ta z "badder santa" i "kochanych klopotow". co prawda niektorzy moga sie przyczepic, ze jesli chodzi o wiek to mozna ja wymienic spokojnie na 2x18 i zostaloby na piwo :D ale ehhh

http://www.imdb.com/gallery/ss/0307987/Ss/...987/DF-1976.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polki sa najlepsze szkoda ze jakos nie potwierdza sie to w tychach :lol:

Moje marzenie ;)

Dołączona grafika

You know, Baby, when you're in my arms,

I can feel your loving magic charms

You drive me crazy, you drive me crazy.

And when I'm looking in those big blue eyes,

I start a'floating round in paradise,

You drive me crazy, you drive me crazy.

Heaven must have sent you down,

Down for you to give me a thrill,

Every time you touch me

Every time you hold me,

My heart starts speeding like a train on a track.

I love you, Baby, and it's plain to see,

I love you, honey, it was meant to be

You drive me crazy, you drive me crazy, oh.

Heaven must have sent you down, ...

I love you, Baby, and it's plain to see, . ..

And when I'm looking in those big blue eyes, ...

You drive me crazy, you drive me crazy, oh ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi