jonathan Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Bleeeee. Na ekranie albo okladce zadko spotkacie naturalna panienke. Ale to kwestia gustu czy lubicie swieze jedrne cialko czy tworzywa sztuczne. Ja tam lubie pania z metra, autobusu no i moja pania :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes83 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Charlize Theron panowie :D no i Kasia Skrzynecka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Kasia jest fajna i bardzo mila. Mialem okazje ja poznac i musze powiedziec ze na zywo wyglada duzo lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Jon - 1547837[/snapback]Ciekawe jak wygląda w biegu :lol: ;) Swoją drogą nie wiem co niektórzy widzą w Pameli Anderson :shock: No cóż, są różne gusta i guściki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) powiem tylko tyle. Cudze chwalicie swojego nie znacie,a pomyśleliście moze o swoich laskach?? i polki uchodzą za najładniejsze dziewczyny z pewnością nie bez przyczyny aczkolwiek są tez dziewczyny krórych piękno jest ukryte berdzo berdzo głęboko :D to mój typ na pękność moja piękność :D pozdrawiam Edytowane 15 Lipca 2005 przez Jaro830628 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 powiem tylko tyle. Cudze chwalicie swojego nie znacie,a pomyśleliście moze o swoich laskach?? i polki uchodzą za najładniejsze dziewczyny z pewnością nie bez przyczyny aczkolwiek są tez dziewczyny krórych piękno jest ukryte berdzo berdzo głęboko :D 1547884[/snapback] a ta w Twoim avatarze to polka? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 na pewno. przecież są najładniejsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 powiem tylko tyle. Cudze chwalicie swojego nie znacie,a pomyśleliście moze o swoich laskach?? i polki uchodzą za najładniejsze dziewczyny z pewnością nie bez przyczyny aczkolwiek są tez dziewczyny krórych piękno jest ukryte berdzo berdzo głęboko :D 1547884[/snapback] Doczytalismy temat do konca i stosujemy sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Jon - ja takze wrecz oddaje czesc mojej Pani ;) Teraz znalazlem fantastyczna (chociaz nie podoba mi sie to stwierdzenie) , nie wymienilbym ja za zadna chuda modelke ktora wymienilem.... Do listy dodam jeszcze Moran Atias i Angeline Jolie, ale dopuki nie gra chlopczycy bo jest to odrazajace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Łeee, bleee co wy tu pokazujecie....IMo dawajcie zdjęcia pięknych POLEK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Łeee, bleee co wy tu pokazujecie....IMo dawajcie zdjęcia pięknych POLEK! 1547951[/snapback] takich pięknych Polek zdjęć w necie nie znajdziesz, bo są to często nieznane, które widziałeś tylko na mieście, a znane Polki to i tak pewnie jakiś mały makeup mają do zdjęć, więc...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) po oglądnięciu filmu Enemy at the Gates wróg u bram to : Rachel Weisz. Zaje..a laseczka, Super usta piekne oczka :unsure: :D heh zdjęcie cięzko zapodac bo do każdego filmu jest odpowiednio stylizowana. w tym filmie Wrób u bram , wyglądała tak: eh ta panna jest zaje..a ;] nawet znałem taką podobną :D pozdro Edytowane 15 Lipca 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Aparaty w dłoń! Troszkę to chore, ale jak aparat pod ręką, panna na widoku, to pstrykać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 a mi sie podoba keyra augustina :)) nie zapodam zadnego zdjecia bo raczej zadnych normalnych zdjec nie ma :) wszedzie tylko jakies rozbierane :D ale jak jestescie ciekawei wystarczy w google wpisac w dziale grafika jaj imie i nazwisko i bedzie mnostwo zdjec :)) ogolnie b.podoba mi sie jeszcze mila jovovich a zwlaszcza bardzo podobala mi sie w residencie2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 a mi sie podoba keyra augustina :)) nie zapodam zadnego zdjecia bo raczej zadnych normalnych zdjec nie ma :) wszedzie tylko jakies rozbierane :D ale jak jestescie ciekawei wystarczy w google wpisac w dziale grafika jaj imie i nazwisko i bedzie mnostwo zdjec :)) ogolnie b.podoba mi sie jeszcze mila jovovich a zwlaszcza bardzo podobala mi sie w residencie2 :) 1548031[/snapback] nom wpisz tutaj http://www.google.pl/imghp?hl=pl&tab=wi&q= keyra augustina i zobacz wyniki . . . :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 a mi sie podoba keyra augustina :)) nie zapodam zadnego zdjecia bo raczej zadnych normalnych zdjec nie ma :) wszedzie tylko jakies rozbierane :D ale jak jestescie ciekawei wystarczy w google wpisac w dziale grafika jaj imie i nazwisko i bedzie mnostwo zdjec :)) ogolnie b.podoba mi sie jeszcze mila jovovich a zwlaszcza bardzo podobala mi sie w residencie2 :) 1548031[/snapback] hmmm, jakiś czas temu dorwałem jej foty na torrencie, ekstra [gluteus maximus] ;-) tylko szkoda ze te foty webcamem zrobione :-/ i pół rozebrane B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) daniox4 to ze pol rozebrane to przeciez nic nie przeszkadza :-D ale dupeczka jak ta lala :) @dszywala tak to wlasnie ona :-D edit: zapomnialem do mojej top3 dodac fergie z black eyed peas Edytowane 15 Lipca 2005 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Hm co niektorzy gadaja, ze tutaj same plastikowe laleczki... A Jennifer Lopez jest sztuczna :wow:? Same miesko :P A ta Pani wyzej z BEP tez pieknie ;] P.S. Nie mowicie, ze Wasze kobiety sa najladniejsze, jest w temacie, OPROCZ Waszych Kobiet ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 A widzieliście kiedyśpanie reklamujące piwo EB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Natalie Portman. Lindsay Lohan byla fajna ale schudla. Elisha Cuthbert. Jessica Alba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 fajne sa laseczki te co sa zawsze jak sa zawody strongmanow w polsce :) jak ktos nie widzial to w soboty na tvn'ie jest :D o 16 iles tam :) przed 17 :D i do tego polski jak ktos tam wyzej chcial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Nie wiem kto to ale she + Karolina Gruszka Edytowane 15 Lipca 2005 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Będzei tylko link, coby nie było, że reklamuję piwo Agnieszka - Luty 2001 Dobre? Bo polskie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Edytowane 15 Lipca 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spo Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Baardzo ładna jest też "Polska pielęgniarka", reklamująca Polskę na zachodzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Heidi Klum. Boska jest ta reklama bodajże depilatora Braun'a, w której Heidi bierze udział. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Heidi Klum. Boska jest ta reklama bodajże depilatora Braun'a, w której Heidi bierze udział. :) 1549375[/snapback] oj tak :dribble: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 a mi sie podoba Lauren Graham, ta z "badder santa" i "kochanych klopotow". co prawda niektorzy moga sie przyczepic, ze jesli chodzi o wiek to mozna ja wymienic spokojnie na 2x18 i zostaloby na piwo :D ale ehhh http://www.imdb.com/gallery/ss/0307987/Ss/...987/DF-1976.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 topic godny bravo .pl :lol: oczywiscie że jak ona sie rusza mmmmmmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Polki sa najlepsze szkoda ze jakos nie potwierdza sie to w tychach :lol: Moje marzenie ;) You know, Baby, when you're in my arms, I can feel your loving magic charms You drive me crazy, you drive me crazy. And when I'm looking in those big blue eyes, I start a'floating round in paradise, You drive me crazy, you drive me crazy. Heaven must have sent you down, Down for you to give me a thrill, Every time you touch me Every time you hold me, My heart starts speeding like a train on a track. I love you, Baby, and it's plain to see, I love you, honey, it was meant to be You drive me crazy, you drive me crazy, oh. Heaven must have sent you down, ... I love you, Baby, and it's plain to see, . .. And when I'm looking in those big blue eyes, ... You drive me crazy, you drive me crazy, oh ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...