BartosH Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Elisha Cuthbert, Angelina Jolie, pani z BEP ;), Catherine Zeta-Jones Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Polki sa najlepsze szkoda ze jakos nie potwierdza sie to w tychach :lol: widocznie kiepsko się rozglądasz ;) Elisha Cuthbert, Angelina Jolie, pani z BEP ;), Catherine Zeta-Jones 1549485[/snapback] w końcu ktoś słusznie prawi ... B) Elisha Edytowane 16 Lipca 2005 przez Tomeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) widocznie kiepsko się rozglądasz ;) w końcu ktoś słusznie prawi ... B) a ty nie pyskuj ;) tylko lepiej pokaz sie z jakas panna bo przewaznie widze cie z pieksiem gdy ja w skwarze remontuje balkon (np wczoraj ) :D aha zapomnialem dodac albo ja jestem jakis dziwny albo ten swiat glupieje przeciez prawie wszystkie panny w tym topicu to jakies łajzy za przeproszeniem, 10 kilo tapety na ruju, cyce jak donice, mowiace "przedupc mnie i zostaw" :lol: Edytowane 16 Lipca 2005 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 a ty nie pyskuj ;) tylko lepiej pokaz sie z jakas panna bo przewaznie widze cie z pieksiem gdy ja w skwarze remontuje balkon (np wczoraj ) :D :lol: :lol: :lol: :lol: Dobre mazi, uśmiałem sie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Polki sa najlepsze szkoda ze jakos nie potwierdza sie to w tychach :lol: Moje marzenie ;) przyjedź to krk, to tego jest że ho ho ho szczególnie teraz w lecie ;] ;] ;] każda grupa wiekowa ;] a ty nie pyskuj ;) tylko lepiej pokaz sie z jakas panna bo przewaznie widze cie z pieksiem gdy ja w skwarze remontuje balkon (np wczoraj ) :D aha zapomnialem dodac albo ja jestem jakis dziwny albo ten swiat glupieje przeciez prawie wszystkie panny w tym topicu to jakies łajzy za przeproszeniem, 10 kilo tapety na ruju, cyce jak donice, mowiace "przedupc mnie i zostaw" :lol: 1549524[/snapback] dobrze że to wspomniałeś, ,prawie wszystkie" :razz: :D To słoneczko które zapodałem, taki niewinnie wygląda że . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Mi się podobają czyjeś żony i dziewczyny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) 1549515[/snapback]Ta fotke mam w komorce :P http://republika.pl/elisha_cuthbert/images...Cuthbert_32.jpg Edytowane 16 Lipca 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Tak, tak, w Krakowie jest w czym "przebierać". A zwłaszcza w ciepły dzień na rynku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Catherine Zeta-Jones:/ 87/teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 LPC widac ze znasz sie na rzeczy :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 mnie tam sie nawet ta podoba: lubie ją z filmów : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Jak ja widze to mi sie odechciewa filmu ! Nie znosze jej gry aktorskiej, zawsze tak samo gra. Apogeum swoich glupich zachowan osiagnela w Speed np. "omaga, omaga" (szybko wypowiadane "oh my god"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 moj typ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Słodziuktka moze i jest, ale aktoreczka to z niej dośc marna. Co do moich typów to z chęcią "zapoznałbym się" z Monicą Belucci oraz Angliną Jolie - to jeśli chodzi o "gwiazdki". A z polskich piękności to nie wiem czy znacie Martę Górską-Han? Moja zdecydowana faworytka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Z Polskich Kobiet najbardziej mi sie podoba ta oto Pani: Nie dosc, ze naprawde jest wspolczesna Kobieta to jest wyluzowana i dlatego ja lubie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Jak ja widze to mi sie odechciewa filmu ! Nie znosze jej gry aktorskiej, zawsze tak samo gra. Apogeum swoich glupich zachowan osiagnela w Speed np. "omaga, omaga" (szybko wypowiadane "oh my god"). 1553047[/snapback] ha! to tylko Twoje zdanie : p ino kilka dobrych filmów nie oglądałeś ;] EDIT: a jak juz z polskich, to: Edytowane 18 Lipca 2005 przez osek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Z Polskich Kobiet najbardziej mi sie podoba ta oto Pani: 1553093[/snapback] O, o, o - otóż to :) Pani prokurator z Kryminalnych też niczego sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Ahhhhh.... te ku*wiki w oczach.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Maria Bello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 sylwia gruchała, stacy silver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Natalie Imbruglia Jennifer Aniston Natalie Portman Elisha Cuthbert :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Charlize Theron: ta jest przynajmniej naturalna....podobnie Natalie Portman Ale swoją drogą i tak znam ładniejsze dziewcyzny od nich wśród moich znajomych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) .us" /></a> Edytowane 19 Lipca 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 wunat skąd ja mogę znać panią którą przedstawiłeś? Tylko nie mów mi, że z MAXIMA. Bo to akurat oczywiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 wirion już wkleił fotkę którą chciałem dać więc się nie będę powtarzał... a oprócz tej pani to jeszcze Elisha Cuthbert... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Cuthbert Dushku Dancewicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Macie moze odechce sie wam kilku ton tej [ciach!]..... TAPETY jak kobieta jesy piekna naturalnie to nic przy sobie nie musi robic http://kszaku.mud.art.pl/no%20make%20up.htm PS spojrzcie na "wasza "PAMELE :mur: Edytowane 19 Lipca 2005 przez malcolm28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 wunat skąd ja mogę znać panią którą przedstawiłeś? Tylko nie mów mi, że z MAXIMA. Bo to akurat oczywiste. 1554837[/snapback] z filmow. np znakomity Payback z Melem Gibsonem. Maria Bello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...