Rodżer Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Jestem w trakcie zmiany komputera i w pewnym momencie stanąłem przed trudnym wyborem dotyczącym zasilacza. Stąd moje pytanie, który z zasilaczy wymienionych w temacie jest lepszy? Specyfikacja komputera: CPU: AMD Sempron 2800+ BOX s. 754 Plyta Gl: Gigabyte K8NE s.754 Grafika: Gigabyte GeForce 6600 Ram: 512 MB PC3200 (bodaj GoodRam) 2 dyski twarde (jeden Sata , a drugi Ata) nagrywarka DVD w sklepie polecają HuntKeya natomiast Chieftec spotkał się z pozytywnymi opiniami osób, które go posiadają (http://sklep.benchmark.pl/pelny_12153.html). O HuntKeyu jeszcze niewiele pojawiło się informacji w sieci (a może kiepsko szukałem :rolleyes: ). Proszę was o pomoc w tej kwestii. Oczywiscie jeśli macie swoje propozycje to chętnie się z nimi zapoznam. z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Huntkey HK350-AP jest lepszy niż ta delta GPS 350 EB. Wkrótce test na tweaku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...