yuucOm Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam. Czy mozecie mi polecic jakis program, ktory wykrywa i usuwa trojany itp. z kompa ?. Najlepiej by bylo gdyby to byl soft typu freeware. Pliz help to dla mnie bardzo wazne :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 ad aware i spybot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 www.filemirrors.com i szukaj do woli osobiscie spybot 1.4 final, ale wiem ze sa badziej zaawansowane -- niestey nie pamietam nazwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 mam spybot i lava soft. ad aware :(. Cos od trojanow moze pliz ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...