Maniek MTS Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Jak w temacie po wpłacie zaliczki niema możliwosci jej zwrotu mimo że zamówionego laptopa już nie będzie a proponowane przez nich inne mnie nie interesują :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 to zafunduj im federacje konsumentow "nie ma mozliwosci jej zwrotu" - jest niezgodne z prawem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deflektor Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 po pierwsze zaliczka jako taka jest nielegalna, mimo ze stosuje ja 3/4 sklepow, hurtowni itd. mi nawet niezwracalna zaliczke za toyote zwrocili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 to jest wbrew prawu!! do sądu z nimi! tozto złodziejstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manux Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 to zafunduj im federacje konsumentow "nie ma mozliwosci jej zwrotu" - jest niezgodne z prawem 1547306[/snapback] Albo jeszcze lepiej Panstwowa Inspekcja Handlowa - jesli nie planuja w najblizszym czasie zwijac interesu to mysle ze pojda po rozum do glowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek MTS Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Albo jeszcze lepiej Panstwowa Inspekcja Handlowa - jesli nie planuja w najblizszym czasie zwijac interesu to mysle ze pojda po rozum do glowy :) 1547763[/snapback] Dzieki za wszystkie porady własnie tak im powiedziałem i zaproponowali mi bardzo korzystną oferte model wyższy i znacznie lepszy w prawie tej samej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Dzieki za wszystkie porady własnie tak im powiedziałem i zaproponowali mi bardzo korzystną oferte model wyższy i znacznie lepszy w prawie tej samej cenie 1547939[/snapback] No to sie nazywa logiczne myslenie... Brawo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...