andrew17 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Mam kartę soundblastera live! 5.1 digital ,a kupiłem głośniki creative 7.1 T7900 .Gdy już wszystko podłączyłem i zainstalowałem stery , uruchomiłem je ,ale jeden z głośników centralnych jest głuchy ,więc mam aktualnie 6.1 . Co mogę zrobić ,żeby zadziałały ,ale bez propyzycji kupna audigy. Instalowałem stery z płyty live!'a ,ale też z kxaudio i na obu nie działa.Pomocy :cry: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 co??? masz karte 5.1 sie sie dziwisz czemu 7.1 nie dziala??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Głośnik centralny jest używany do tekstu/mowy (nie wiem jak to precyzyjnie określić) w filmach. Podczas słuchania muzyki jest "nieaktywny" i jest to normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 do dialogów, do dialogów ;)) jeżeli zaś chcesz mieć dzwięk wszędzie - albo plugin x.1 do winampa, albo upmix na głośnikach/w sterownikach. możliwe czsami (2zs np.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 no, przecie mówie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew17 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Sprubujemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...