kyloss Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 hej mam pewien problem i nie wiem gdzie spytać, więc sorry jeśli nie w tym dziale.... mam starą grę Homm2, spakowaną starym formatem .arj (pliki z rozszerzeniem A01 itd) i niby Winrar 3.40 obsługuje ten format i wszystko powinno być cacy, ale rozpakować tego nie mogę (dwa błędy w kółko "nie mogę utworzyć" i "to nie jest pierwszy wolumin"... oczywiście jest pierwszy) nie wiem w czym rzecz, ale kiedyś rozpakowywałem to jakoś w arjocie wpisując jakieś - r czy -s, pod WinXP arjot się nie otwiera (tzn otwiera się i znika), więc nie mam jak wpisywać komend; gra jest 100% działająca, może to problem z XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 pod WinXP arjot się nie otwiera (tzn otwiera się i znika)START->Uruchom->wpisz Command.com Nastepnie przejdz (w tym okienku DOSa) tam gdzie jest gierka (zapewne oryginalna, przypadkowo tylko spakowana arjotem ;) ) i baw sie arj z parametrami (nie bedzie znikac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bespec Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Byc moze pierwszym archiwum w tym przypadku moze byc plik A00...? Sproboj sciagnac program: http://www.arjsoftware.com/ i pobaw sie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyloss Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 ech, próbowałem 1.5 godziny, nie wyszło, wystarczy mi, dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...