Aveuser Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) Witam! Naczytałem się już testów wspomnianego w tytule panelu (Coolermaster Aerogate III), ale nigdzie, w tym także na stronie producenta, nie znalazłem wzmianki dotyczącej pamięci ustawień tegoż urządzenia przy np. wyłączeniu komputera. Czy ktoś orientuje się w temacie i może odpowiedzieć - czy aerogate III resetuje ustawienia przy każdym wyłączeniu (jeśli tak to jakie one są?), czy też ma stosowną pamięć i ew. czy ta pamięć wymaga dodatkowego zasilania w postaci baterii, tak jak ma to miejsce w przypadku wielu innych paneli? Dzięki za odpowiedzi. Edytowane 14 Lipca 2005 przez Aveuser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Mam A3 i tak jak ustawisz wentylko tak po uruchomieniu rozkreceniu sie do max obrotow schodza powoli na dol do twoich ustawien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveuser Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...