Remi_K Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Witam! karta Gigabyte Radeon X850XT od kiedy zainstalowałem sterowniki Catalyst 5.6 (przy 5.7 jest to samo, czekałem na nie myśląc, że problem sam ustąpi) kiedy przełaczy się AA i AF na max i znowu na min komputer się zamraża, pracuje sobie normalnie np mp3 odtwarzane leci itd. jednak na ekranie mam czysty pulpit bez ikonek (próbowały się odświeżyć) i komputer nie reaguje na nic poza dłuższym przyciśnięciem "Power" lub wciśnięciem "Reset". Musiałem powyrzucac wszystkie profile gier z ATT (miałem tak skonfigurowane, że włączał się profil z max AA i AF kiedy startowały gry, po ich zamknięciu AA i AF off) gdyż każde wyjście z gru = freez kompa. Miał ktoś coś takiego? Co może być powodem? na wcześniejszych Catalystach takie coś nie występowało, może coś mam źle ustawione w ATT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Zainstaluj omegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remi_K Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Zainstaluj 1548123[/snapback]tą alternatywę mam zawsze, jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...