kaka Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 czym wy je wycinacie? :? ja mam jakas pancerna obudowe bo jak robilem dziure pod chlodnice to musialem co chwile zanuzac wiertlo w wodzie bo sie palilo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 czym wy je wycinacie? :? ja mam jakas pancerna obudowe bo jak robilem dziure pod chlodnice to musialem co chwile zanuzac wiertlo w wodzie bo sie palilo :P ja jechałem szlifierką kątową i wyrównywałem kamieniem szlifierskim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 czym wy je wycinacie? :? ja mam jakas pancerna obudowe bo jak robilem dziure pod chlodnice to musialem co chwile zanuzac wiertlo w wodzie bo sie palilo :P A wiesz ze wiertlo przed wierceniem trzeba ostrzyc ? No i na malych obrotach wiertac Jezeli palilo ci sie na obudowie to czy czasem nie qpiles go w promocji jakiejs marketowej za cale 2 zl 15 wiertel ? :) A propos wycinania dziur , to opracowalem sobie nowy (przynajmniej dla mnie) sposob na wywalanie dziur w sciankach bocznych 1 warunek, bok musi byc sciagany No wiec ostatnio uzylem do tego maszynki do ciecia kafelek (tych na sciane) na szynach z tego ustrojstwa jest taki dings z vidia, do wycinania wlasnie okraglych dziur No to wsadzilem zamiast kafla, bok obudowy i powolutku wycielem Potem tylko troszke trzeba oszlifowac, bo krawedzie bardzo ostre Dziura jak ta lala :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 musze sprubowac. widzialem tez w PKT ogloszenie ze goscu ma firme i wycina blache laserem tu terz mozna sprubowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 jak jechalem na duzych obrotach to tez tylko dym lecial, poprostu wierc na malych obrotach a puzniej wzeszczot i pilnik ewntualnie jakis gruby papier scierny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadhu Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ja uzywam oryginalnego Dremela :D :lol: Nadaj sie swietnie tylko trzeba odrobiny wytrwalosci i wprawy. Wycinalem juz nim idealne polkola i bardziej skomplikowane ksztalty - prawie nic nie trzeba bylo szlifowac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 czym wy je wycinacie? :? ja mam jakas pancerna obudowe bo jak robilem dziure pod chlodnice to musialem co chwile zanuzac wiertlo w wodzie bo sie palilo :P Moze kreci Ci sie w lewa strone albo masz wiertla do drewna :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 :lol: :lol: dobre Kaeres :lol: :lol: wiertarka do drewna bbhuahua 8) :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Stalowy nie wiertarka tylko wiertła. Jak chcecie wiercic na wysokich obrotach to trza chłodziwo stosować 8O . Najprawdopodobniej masz tępe wiertło :) . A wyżynarką nie robicie tego. Troche wprawy, odpowiedni brzeszczot i otworki jak malowane. Przynajmniej ja tak robilem. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...