Dj paw Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Witam!!! Ostatnio kupiłem karte graficzną radeon 9800 pro sapphire. Otwieram paczkę. Patrze, a tutaj urwany taki czarny radiator i do niego przyklejony kawałek jakiejś części karty graficznej :angry: . Nie podłączałem jej bo nie chcę zrobić jakiegoś spięcia czy czegoś :blink: . Nie wiem co się mogło zepsuć. I kieruje do was pytanie co to jest?! Czy ktoś miał podobny problem i jak to naprawił? Bo możliwe, że na gwarancji nie przyjmą bo to może byc uszkodzenie w czasie transportu. Rysunek1.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Przylutuj i nic sie nie martw chyba ze ci przyjma na gwarce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Od razu zgłoś tą sprawę w sklepie, w którym kupiłes karte. Żądaj wymiany na nową. Nie wiadomo, czy uszkodzenie powstalow transporcie, czy może po prostu wysłali ci taką piekieraszowaną grafę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Karta dzisiaj poszła do sklepu w którym ją kupiłem. Zobaczę co z nia będzie, ale chyba wszystko dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Masz prawo do 10 dni zwrócic towar i muszą Ci oddać kase ja bym na Twoim miejscu wziął kaskę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Masz prawo do 10 dni zwrócic towar i muszą Ci oddać kase ja bym na Twoim miejscu wziął kaskę :) 1552487[/snapback] Jasne, ale pod warunkiem ze sprzet nie nosi sladow uzytkowania... A myslisz ze sprzedawca pojdzie na takie cos przy zepsutej karcie ? lol... Ja bym oddal do sklepu i powiedzial ze taka dostalem. Mysle to powinna przejsc chociaz nie na 100%, bo zawsze moga powiedziec ze to ty to urwales. I jak im udowodnisz ze nie maja racji ? Tak czy inaczej zycze powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Ja bym ich zjebal, ze w ogole takie cos mi przyslali i powiedział jak było... Edytowane 17 Lipca 2005 przez Bart17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Spokojnie to jest firma komputerowa. Wypełniłem formularz reklamacyjny i karte przyjeli więc wysłałem kartę. Na gwarancji pisało, że mają 14 dni na naprawienie czy wymiane na nową o nie gorszych parametrach, albo zwrócenie forsy. Poczekamy zobaczymy. Edytowane 18 Lipca 2005 przez Dj paw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 A jeszcze takie pytanie mam z ciekawości. Czy miał ktoś kiedyś taki problem czy uruchomił kartę i jakie były efekty takiego uszkodzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Jesli wogole karta by wstala, to albo nie podzialala by dlugo, albo nie wyswietlalaby poprawnie obrazu. Ale mysle ze nawet by nie odpalila... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freez Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Bez przesady przykleją go spowrotem i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Temat można zamknąć. Za kartę oddadzą mi pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 No i dobrze w końcu masz takie prawo. Dobrze znac swoje prawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...