Harner Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Może mi ktoś wyjaśnić w miarę jasno i krokowo (najlepiej w punktach), jak zaktualizować BIOS płyty głównej Gigabyte GA-7N400 PRO2 z wykorzystaniem (i ew. opisaniem) wszystkich wspomagaczy które takowa posiada (Dual Bios ...)?? Byłbym bardzo wdzięczny :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Nie ma sensu skoro na stronie Gigabyte'a masz wszystko opisane z obrazkami itd wiec udaj sie na nia i poczyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harner Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Tylko szkoda, że nie po polsku :/. Szukałem i nie znalazłem, więc jak wiesz, że jest to podaj przynajmniej bezpośredni adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Mam szukac za Ciebie i podac Ci wszystko na tacy? Czemu? Przeciez to Ty chcesz wgrac bios, a nie ja! Malo, rzeczy jest w inernecie po polsku wiec lepiej ucz sie jezyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harner Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Na tacy to może nie, ale napisałem wyraźnie, że chcę otrzymać jasne instrukcje jak zaktualizować bios na mojej płycie, a ty mi nawet stronki nie chcesz podać. Jak widziałeś to mogłeś podać, a jak nie chcesz pomóc to po co się odzywasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Faktycznie nie ma sensu sie odzywac, myslalem, ze jest chociaz drobna szansa zebys cos zrobil sam ale to raczej nie jest mozliwe... http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Suppor...ToReflash_1.htm Oczywiscie po angielsku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harner Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 No widzisz a jednak można :) . DZIĘKUJĘ PANU BARDZO !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...