=Tomecki= Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Witam. :mrgreen: Mam takie pytanko, może bedziecie orientować się jaka jest przyczyna powstawania krzaków w obrazie przy uruchomieniu np. gry. Przy zwykłej pracy Windowsa nie ma zadnego problemu nie pojawiają sie krzaczki, obraz jest czysty. Oto krzaki - screen :mur: Kupiłem karte od znajomego, powiedział że są uszkodzone tylko ściezki na karcie, wiec mówie połata sie i nie bedzie problemu. Wszystkie poprzerywane ściezki zostały załatane, również sprawdzane były miernikiem i jest kontakt. Ale niestety problem nadal pozostał, może orientujecie sie co jeszcze można zrobić ? Dodatkowo czy ktoś wie jak na tej karcie sprawdzić napięcia ? Dzęki za podpowiedzi. :-) Edytowane 15 Lipca 2005 przez =Tomecki= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Tomecki= Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Naprawde nikt nie wie ? :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxjg555 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) nie wiem eee? zjarana pamięć ?? :> może wymień na gwarancji :x Edytowane 15 Lipca 2005 przez fxjg555 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freez Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Może gdzies jest zwarcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...