Devilinside1 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Witam Chce zakupić nową płytke pod s775 i żeby była jak najlepsza pod kątek oc zastanawiam się nad tą http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16979 gdyż moge ją nabyć za 550zł czy będzie to dobry wybór??, nie mówcie mi o i955 bo nie mam na to kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) mysle ze za 550 pln to dobry wybor ;) choc ja osobiscie wolalbym cos ze stajni abit'a :-P Edytowane 15 Lipca 2005 przez Sir_ice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 mysle ze za 550 pln to dobry wybor ;) choc ja osobiscie wolalbym cos ze stajni abit'a :-P 1548273[/snapback] Abita np co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 i925XE Abit AA8XE-3rd-EYE moze to? choc moze wynika to tylko z mojego sentymentu do abita ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Witam Popre kolegę z wypowiedzią powyżej co do abita i modelu AA8XE - bo mam takiego tylko bez "trzeciego oka" - szkoda mi kasy było. Płytak swietna, stabilna i super nadaje sie do krecenia. Pozdrawiam SZem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Witam Popre kolegę z wypowiedzią powyżej co do abita i modelu AA8XE - bo mam takiego tylko bez "trzeciego oka" - szkoda mi kasy było. Płytak swietna, stabilna i super nadaje sie do krecenia. Pozdrawiam SZem 1548445[/snapback] Poleciałeś na niej fsb tylko 267 hmm bo tyle ja lece na moim AS8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...