strazNICK Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Witam!!! Mam taki problem.Czasami ale nie zawsze po włączeniu komputera "wyje" mi jakiś alarm w komputerze.Zainstalowałem narzędzie diagnostyczne Abit uGuru żeby sprawdzić co to jest.Po załadowaniu się windy alarm zaczął wyć , pojawił się dymek na pasku.Jak go kliknąłem pokazało się okinenko gdzie miałem podane dokładnie : temperaturę i napięcia.Błąd występował w następującym okienku: Low Limit Value High Limit SBVDD 2,25V 2,25V 2,75V Błąd pokazało w wartości VALUE i świeciło się na czerwono. Po upływie około 2 minut przestało wyć i kolor czerowny zniknął. Proszę o POMOC!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Sprawdż w instrukcji obsłgi o jakie napiecie chodzi (albo rozwiń skrót).W uGuru mozesz zmenić krańcowe napięcia.Zmniejsz najnizsze, podnieś troszke maksymalne i alarm sie juz nie bedzie właczał.Jednak najpierw dla pweności sprawdż czego te napięcia dotyczą w instrukcji. P.S.podaj wiecej danych o swoim sprzecie - jaka płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazNICK Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Sprawdż w instrukcji obsłgi o jakie napiecie chodzi (albo rozwiń skrót).W uGuru mozesz zmenić krańcowe napięcia.Zmniejsz najnizsze, podnieś troszke maksymalne i alarm sie juz nie bedzie właczał.Jednak najpierw dla pweności sprawdż czego te napięcia dotyczą w instrukcji. P.S.podaj wiecej danych o swoim sprzecie - jaka płyta. 1548928[/snapback] Płyta to Abit ax8 k8T890VIA SOCKET 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 A zasilacz jaki masz :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...