Kwiecień Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Dziś podłączyłem telewizor (sony trinitron 21') do kompa (gainward 4200 + tv-out) i za sukinsyna nie mogę uzyskać kolorowego obrazu. Zmieniałem formaty na NTSC i PAL (wszystkie możliwe) i nadal obraz jest czarnobiały!!! HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Może spróbuj przestawić system w telewizorze, jeżeli jest na SECAM to tak właśnie będzie. Sprawdź i daj znać. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 też tak miałem, przestawiłem na PAL-K i pojawiły się kolorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Wystarczyło ściągnąć TVtool 6.8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...