Skocz do zawartości
Niv

Istotna Sprawa!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nastepujacy problem:mam amd athlon xp 2600+@3200+ (2200) płyta Abit Nf7-S (v.2.0) i radeona 9550@9600pro,512 ddr kingstone (cl3) zasilacz 360w chiefteca (bardzo dobry) no i tam reszta nie jest istotna.

Problem jest taki:mam zamiar zmodernizowac kompa w przeciagu 3-4 miechow.Mam 1000zł i nie wiem czy kupic tylko nowa karte graf. geforce 6600GT +512 ddr tez kingstone czy zbierac kase i kupic juz cos nowego np. athlona 64 (venice) płytke na pci-express i geforca 6600GT a athlona ,abita i radeona sprzedac?czy moze poprostu dołoze tego geforca na agp i 512 ramu i bedzie ok? :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bym odkladał na nowego kompa juz...

zalezy jeszcze w co grasz... jak chcesz grac w same nowosci na high to kupno 6600 + 512 ramu da ci trochę czasu....

jednak jak teraz masz juz 1000 to ja wolalbym odkladac od razu na cosik lepszego ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm...mam wydac 1000zł na geforca + pamiec...tak sie zastanawiałem jeszcze nad rozwiazaniem GeForce 6600 Gigabyte GV-NX66128DP 128MB (128-bit) TV/DVI BOX (PCI-E)-475zł +Abit AN8-560zł +AMD Athlon 64 3000+ bulk (Socket 939) Venice-567zł=1602zł+jakis wentyl to liczmy 1700zł sprzedałbym swoj sprzet :Płyte gł. ,proca i grafe za jakies 600-800zł.Zobaczymy co i jak....ale wolalbym jzu takie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi