patro20 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 witam. mam słabego kompa ściągnąłem film z rozszerzeniem rmvb i niestety na moim kompie strasznie "tnie" na na jaki format go skonwertować żeby nie "cioł"???? i jakim programem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 A jaki masz sprzet? Moze masz tylko syf w kodekach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Z tymi rmvb to jest tak, że to raczej nie jest syf na kompie… po prostu to jest tak mocna kompresja, że żre sporo proca… coś w stylu mp4… no ale z drugiej strony to śmiga mi na p2 350mhz i GF 2 no ale jak przewijam to czasami są problemy… Czym przerobić… dużo tego jest… czym ci wygodniej ;P Hmmm a odtwarzałeś oryginalnym playerem tych kodeków czy all playerem z kodekami Real media? Bo ja polecam to drugie rozwiązanie…(instalujesz Real Alternative i odpalasz film w all playerze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 witam. mam słabego kompa ściągnąłem film z rozszerzeniem rmvb i niestety na moim kompie strasznie "tnie" na na jaki format go skonwertować żeby nie "cioł"???? i jakim programem??? 1548421[/snapback] Winavi tym spróbuj ja używam go. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Czy do odtworzenia pliku w formacie *.rmvb wystarczą kodeki (jakie?-dajcie link) czy może potrzebny jest jakiś odtwarzacz (jaki?-dajcie link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=real+a...aj+w+Google&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Czy do odtworzenia pliku w formacie *.rmvb wystarczą kodeki (jakie?-dajcie link) czy może potrzebny jest jakiś odtwarzacz (jaki?-dajcie link) 1566123[/snapback] Kodeki wystarczą ściagnij sobie K-lite Codec Pack tylko FULL wersje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...