Skocz do zawartości
Grzegorz_16

Najtańsza Karta Grafiki Do Gier

Rekomendowane odpowiedzi

Gecube 9550xt nie polecam, rev. 2.1 to tragedia, nie warto.

1551012[/snapback]

Dlaczego Twoim zdaniem ta karta to tragedia ??? Dla mnie to chyba najlepsza karta w tym przedziale cenowym

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15015

Edytowane przez TomiURS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego Twoim zdaniem ta karta to tragedia ??? Dla mnie to chyba najlepsza karta w tym przedziale cenowym

1551726[/snapback]

Tragedia sa te nowe revizje, ze wzgledu na ich podkrecalnosc, albo raczej jej brak. Przynajmniej w porownaniu z wczesniejszymi revizjami, tamte to byly dobre do zabawy :twisted: , teraz nie warto ich brac. Chyba, ze poszukasz na allegro uzywanych rev. 1.2 z jakimis dobrymi pamieciami np. 2,8ns :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1551726[/snapback]

Sam ją mam :lol: I niestety nie umywa się np. do Abita uGuru, głównie ze względu na bardzo niskie możliwości podkręcania oraz masakrycznie wysoką cenę (w stosunku do możliwości podkręcania/wydajności).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie dlaczego niektóre osoby stawiają przy gorszej karcie ze względu na te SM 3.0. Za tak małe pieniądze Radeon 9550 jest zdecydowanie lepszym wyborem.

I tak będziesz musiał wymienić tego 6200 za jakiś góra rok, przy szczęśliwych wiatrach.

Dobra, ja sie zamykam....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moge grac w SA .. ale tez chce w hl2, doom3 pograc ....

thx wszystkim ktorzy odpowiadali ... wybrałem GIGABYTE GF 6200 128MB TV/DVI HDTV AGPx8 BOX

1552808[/snapback]

Ja miałem przed wymiana na Radka GF2MX400 64 MB i HL2 mi smigał przy moim Duronie, co prawda nie było tych wszystkich efektów jak woda , światła itp ale dąło sie grac, pierwszy raz przeszedłem go własnie na GF2, potem załaczyłem na Radku zeby zobaczyc roznice :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BarTweak

Abit Radeon 9550 co dawniej miałem spoko szedł 510 / 708 MHz. Karta była wykrywana przez drivery jako 9600XTurbo.

Edytowane przez Bart17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abit Radeon 9550 co dawniej miałem spoko szedł 510 / 708 MHz. Karta była wykrywana przez drivery jako 9600XTurbo.

1555374[/snapback]

No to chyba miales Abita uGuru, czy jak on sie tam nazywa, albo 9550XT GeCuba, a my tu gadamy o zwyklym Gigabyte, albo jakims Sapphirku :)

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BarTweak

No to dobrze, ze gadacie :] ja mowie w takim razie o abicie vGuru czy jak on się tam nazywa :] Co ABIT to ABIT.

Edytowane przez Bart17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnym zdanie jest takie B) Dozbierac 100-150 złociszy iii....

Jak Radek9550 to ABit uGuru TURBO,

A jak GF6200 to tylko 128bit, najlepiej modowalny na 6600, moze leadteka, a jeszcze taka opcja: jakis GF4Ti(najlepiej to chyba leadteka Ti4600) i procesor.

TYLO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra to w takim razie pytanie jaka karta z tych do 500 zlotych poszlaby na plycie glownej ASUS P4S533 X (AGPx4 jeden port).Czy wogole karty majace AGPx8 bardzo traca na wartosci przy max x4?Czy wogole dzialaja prawidlowo i co najwazniejsze czy daja sie podkrecac (seryjnie bez specjalnych przerobek w wentylacji)???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi