Skocz do zawartości
Yearman

Problem Z Dzwiekiem Pod Winampem

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.

szukalem w watku audio i juz nie moge. Mp3-ki przycinaja sie tak jakby chodzily na slabym kompie a w tle bylo z 500 programow.Dzwiek przeskakuje, doczytuje.Mam tak od czasu jak mi sie bios zresetowal.Nie wiem o co biega.KOmp jest sredniej klasy ale daje rade.

dzienx i pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Npisz może chociaż co masz za sprzęt - płyta główna itp. Karta dźwiękowa zintegrowana czy na pci? Czy zmiana sterów nie pomaga? Ile podczas odtwarzania zajmuje w pamięci winamp?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyta głowna MSI KT6Delta, proc Athlon 2200+,karta zintegrowana C-Media,To nie jest kwestia sprzetu tylko ustawien-tak mi sie wydaje-ew. bios.(wczesniej tak sie nie dzialo) Tak jakby mu pamieci brakowalo. w Momencie jak ''mysli'' to przeskakuje-moze procek zbytnio obciazony-sam nie wiem.Pewnie reinstal systemu pomoze ale poki co liczylem na jakies CLUE cose i don't know what to do.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro wcześniej nic w biosie nie mieszałeś to po resecie nic nie powinno sie zmienic. Zresetuj go ponownie może? Niestety ze zintegrowanymi kartami wlasnie jest ten problem ze jak nie dzialają to nigdy nie wiadomo dlaczego :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi