Yearman Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Jak w temacie. szukalem w watku audio i juz nie moge. Mp3-ki przycinaja sie tak jakby chodzily na slabym kompie a w tle bylo z 500 programow.Dzwiek przeskakuje, doczytuje.Mam tak od czasu jak mi sie bios zresetowal.Nie wiem o co biega.KOmp jest sredniej klasy ale daje rade. dzienx i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Npisz może chociaż co masz za sprzęt - płyta główna itp. Karta dźwiękowa zintegrowana czy na pci? Czy zmiana sterów nie pomaga? Ile podczas odtwarzania zajmuje w pamięci winamp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Płyta głowna MSI KT6Delta, proc Athlon 2200+,karta zintegrowana C-Media,To nie jest kwestia sprzetu tylko ustawien-tak mi sie wydaje-ew. bios.(wczesniej tak sie nie dzialo) Tak jakby mu pamieci brakowalo. w Momencie jak ''mysli'' to przeskakuje-moze procek zbytnio obciazony-sam nie wiem.Pewnie reinstal systemu pomoze ale poki co liczylem na jakies CLUE cose i don't know what to do. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 skoro wcześniej nic w biosie nie mieszałeś to po resecie nic nie powinno sie zmienic. Zresetuj go ponownie może? Niestety ze zintegrowanymi kartami wlasnie jest ten problem ze jak nie dzialają to nigdy nie wiadomo dlaczego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Masz antyvira :>? sprawdź czy nie masz virka jakiegoś lub szpiegów ad aware ;]. Jaki system xp ?? sprawdź co obciąża kompa w menadżerze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...