Maniek87 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Mam pewien problem przechodze do rzeczy: jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m obojetnie jaki film to albo cos przycina albo głos idzie szybciej od obrazu etc... występują zwolnienia i przycinki przez to nie da sie oglądać filmów nie wiem co jest grane bo na systemie windows 98 wszystko chodziło płynnie kłopoty rozpoczęły się na windows XP może mam za słaby komp albo już nie wiem Mój komp: procesor 533 mHz 256 sdram Ge Force 2 MMX 400 64 mb reszta chyba juz nie jest potrzebna ;-) Jeżeli ktoś wie o co chodzi to prosze o udzielenie mi pomocy :-) Z Góry Dzięki Edytowane 15 Lipca 2005 przez Maniek87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Masz taki przycisk . Edytuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek87 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 OKI już zmieniłem temat :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 To teraz sprawdz na innym playerze/kodekach. I nie instaluj tylko zadnych Codek Packów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek87 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 no wlasnie mam zainstalowanego nijakiego Codec Pack All In 1 6.0.2.7 Kolega mówił że packi są dobre więc zainstalowałem :mur: hehee To mówisz że paki są złe a jakie codeki polecasz :>:> żeby wsyztsko było si:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revers Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 ja uzywam KL MegaCodecPack + WMP 9 + VplayerPlus i chodzi mi kazdy film :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek87 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 sgj czemu uważasz ze packi są złe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 sgj czemu uważasz ze packi są złe :> 1548697[/snapback] Może dlatego, że używanie dużej ilości kodeków wywołuje błędy i problemy. Najlepiej mieć tylko te których używamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 jesli uwazasz ze proc nie wydala to oblokaj jakie zuzycie proca przy odtwarzaniu jest "ctrl+alt+del" a co do kodeków to najszybciejsze są FFDSHOW siakies 40% szybsze od tych packów wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek87 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Oki dzieki wam Koledzy za pomoc ; :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Mozesz tez zrobic taki trick jak ja musialem robic - odpalasz odtwarzacz, potem menadzer zadan , szukasz procesu odtwarzacza i dajesz mu priorytet Wysoki - juz nie powinno zarywac(mi nie zarywalo jak tak zrobilem na drugim kompie z podpisu, jak jeszcze mial 128 RAMu i XP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...