Skocz do zawartości
Maniek87

Problem Z Odtwarzaniem Filmów

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien problem przechodze do rzeczy:

jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m obojetnie jaki film to albo cos przycina albo głos idzie szybciej od obrazu etc... występują zwolnienia i przycinki przez to nie da sie oglądać filmów nie wiem co jest grane bo na systemie windows 98 wszystko chodziło płynnie kłopoty rozpoczęły się na windows XP może mam za słaby komp albo już nie wiem

Mój komp:

procesor 533 mHz

256 sdram

Ge Force 2 MMX 400 64 mb

reszta chyba juz nie jest potrzebna ;-)

Jeżeli ktoś wie o co chodzi to prosze o udzielenie mi pomocy :-)

Z Góry Dzięki

Edytowane przez Maniek87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Masz taki przycisk . Edytuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz tez zrobic taki trick jak ja musialem robic - odpalasz odtwarzacz, potem menadzer zadan , szukasz procesu odtwarzacza i dajesz mu priorytet Wysoki - juz nie powinno zarywac(mi nie zarywalo jak tak zrobilem na drugim kompie z podpisu, jak jeszcze mial 128 RAMu i XP)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi