Skocz do zawartości
zolw

3d Mark 2005 I Tylko 874 Punkty?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zastanawia mnie czy taka ilośc punktów ( 874 ) w 3D Mark 2005 jest normalna.

Moj sprzet to:

-Sempron 2600+

-512 RAM

-Radeon 9550 Sapphire 128MB

-Płyta główna Asrock K7 upgrade 880 Via KT880 SATA

-HDD Seagate 160GB 7200RPM

Patrząc na wyniki innych osób na tym forum ktore maja sprzet podobny to jest to winik bardzio bardzo słabiutki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kręcony sprzęt?

jak nie to nic dziwnego.....

moze stery od plyty nie wgrane?

1548518[/snapback]

zgadza sie sprzęt nie był krecony jescze :lol: czekam na nowy wiatrak i radiatory na grafike sterownik od plyty zostal zainstalowany

przed chwilka zainstalowalem najnowsze catalist 5.7 i z 874 punktów skoczyło na 901 pt

Edytowane przez zolw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to i tak cos mało. Ja bez kręcenia grafy mam 1200 marków w 2003 na catalistach 5.4, a an 5.7 powinno być więcej. A i do kręcenia rdzenia na grafie, pamięci ci nei potrzebne :)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok teraz kolejna sprawa podkreciłem ATI tray toll`em pamiec i rdzeń do 360 i 270 zminiłem timingi i punkty skoczyły do 1332 jednak pomomo ze podkreciłem grafike ilosc klatek podczas testu jest taka sama, bez podkrecania było ok 5 po podkreceniu jest nadal tyle samo. O co tu chodzi?

Edytowane przez zolw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to i tak cos mało. Ja bez kręcenia grafy mam 1200 marków w 2003 na catalistach 5.4, a an 5.7 powinno być więcej. A i do kręcenia rdzenia na grafie, pamięci ci nei potrzebne :)

Pozdro

1548564[/snapback]

jakbyś zauważył to kolega podał wynik z marka 05,

wynik jak najbardziej w normie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

norm jak na 05 :x

1549292[/snapback]

no ok a powiedzcie mi o co chodzi z tymi klatkami milamem bez podkrecenia (rdzen 250 pamiec 200) podkreciłem za pomoca ATI Tray Tool na 360/270 w 3D Mark 2005 z 874 skoczyło na 1332pt jednak ilosc klatek zarowno przed jak i po podkreceniu pozostala bez zmian i nie tylko w 3D Mark-u ale także w grach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...