p@vel Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Witam. Posiadam karte WinFast GF6200 TD 128mb. Bardzo jest mi potrzebny bios od modelu Winfast 6600 128mb. Bede bardzo wdzieczny za podanie adresu skad moge sciagnac ten bios lub za udostepniebie przez kogos takiego biosu . :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 http://www.mvktech.net/index.php?option=co...r&filecatid=963 Polecam jeszcze odblokowanie czujnika temperatury, np. Nibitorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p@vel Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Dzieki za link. Mam juz wszystko co potrzebe , zgrany swoj orginalny bios i reszte plikow ale mam problem z edytowanem biosu odwieram w programie "X-Bios Editor" i w zakladce nitializacion tam gdzie powinny byc taktowania mam same zera i nie moge regulowac natomiast w programie "NiBiTor" wyswietla sie tylko taktowanie a np. gdy chce sprawdzic napiecia jest napisane "Couldnt find VGPU info:( ". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...