Ona Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Więc sprawa wygląda tak : jestem kompletnym laikiem w kwestii aparatów cyfrowych , a jest mi on poprotu niezbedny!!Po przejrzeniu tysięcy wypowiedzi zawężyłam moje typy do czterech modeli a mianowicie: 1) sony DSC S-40 2) canon powershot A 510 3) olympus C-480 4) samsung digimax A4 Bardzo prosze o jakies podpowiedzi co wybrac.Ma to byc dobry aparat dla amatorow , ktory robi ladne nieporuszone fotki zarowno w dzień jak i w nocy.Wiem ,że karty do sony sa drogie ale podobno robi piekne zdjecia.Podobno w tej cenie co powyzsze dobre sa jeszcze aparaty konica-minolta,tylko jaki model?! Prosze o pomoc bo wyjazd tuz tuz i musze cos kupic! Z gory dziekuje ,pozdrawiam Ewka! Edytowane 15 Lipca 2005 przez Ona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Ja bym wybral 2. A ladne nieporuszone fotki to robi fotograf nie aparat. W nocy nie zrobisz nieporuszonej fotki bez statywu, no chyba ze flesza uzyjesz. Edytowane 15 Lipca 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) propozycja numer 2 :) co do zdjęc nie poruszonych w dzień przy dobrym oświetleniu większych problemów nie będzie, jednakże w nocy bez statywu się nie obędzie ;) w ostateczności może być cokolwiek aby było stabilnie :D ławka, poręcz etc. Edytowane 16 Lipca 2005 przez Sphinx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Bierz 2. Nie ma to jak dobra marka. Sam mam Canon'a A400 i wiem, że tymi aparatami naprawdę ciężko jest poruszyć zdjęcia w dzień. W nocy gdy używasz lampy jest już trudniej. Wtedy przydaje się statywik, no chyba, że masz "żelazną rękę". Edytowane 18 Lipca 2005 przez Beckson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mozesz rowniez wybrac cos w tej cenie z oferty Nikona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...