Skocz do zawartości
Ona

Co Wybrać?!prosze O Radę!

Rekomendowane odpowiedzi

Więc sprawa wygląda tak : jestem kompletnym laikiem w kwestii aparatów cyfrowych , a jest mi on poprotu niezbedny!!Po przejrzeniu tysięcy wypowiedzi zawężyłam moje typy do czterech modeli a mianowicie:

1) sony DSC S-40

2) canon powershot A 510

3) olympus C-480

4) samsung digimax A4

Bardzo prosze o jakies podpowiedzi co wybrac.Ma to byc dobry aparat dla amatorow , ktory robi ladne nieporuszone fotki zarowno w dzień jak i w nocy.Wiem ,że karty do sony sa drogie ale podobno robi piekne zdjecia.Podobno w tej cenie co powyzsze dobre sa jeszcze aparaty konica-minolta,tylko jaki model?!

Prosze o pomoc bo wyjazd tuz tuz i musze cos kupic!

Z gory dziekuje ,pozdrawiam Ewka!

Edytowane przez Ona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

propozycja numer 2 :)

co do zdjęc nie poruszonych w dzień przy dobrym oświetleniu większych problemów nie będzie, jednakże w nocy bez statywu się nie obędzie ;) w ostateczności może być cokolwiek aby było stabilnie :D ławka, poręcz etc.

Edytowane przez Sphinx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz 2. Nie ma to jak dobra marka. Sam mam Canon'a A400 i wiem, że tymi aparatami naprawdę ciężko jest poruszyć zdjęcia w dzień. W nocy gdy używasz lampy jest już trudniej. Wtedy przydaje się statywik, no chyba, że masz "żelazną rękę". Edytowane przez Beckson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi