Demeo-PL Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Cześć, mam radka 9550 i chcialem go podkreci wszystko ladnie ale patrze ze kreci sie cienko szukalem przyczyny az w koncu znalazlem. Okazuje sie ze pomimo tego iz wyinstalowalem stery catalista i zainstalowalem dna i tak zostaly!!! :mur: Co mam robic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 driver cleaner w trybie awaryjnym windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demeo-PL Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Ale jak to zrobic ja dopiero od niedawna sie interesuje tym (kilka godzin) wiec jak mozesz to powuiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 http://www.drivercleaner.net/download.php?...ProSetup_12.zip wybierasz ati, ati ccc w trybie awaryjnym, bo normalnie system moze nie pozwolic usunac niektorych plikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...