Szymoon Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Mam problem, ze podczas uruchamiania jakiegos programu, ktory na 100% jest dobrze napisany, wyskakuje mi error: Division by zero. Dobrze jest napisany, bo w szkole dzialal, nie chce dzialac na moim kompie. Uzylem moslo i dalem 1% szybkosci kompa, wlaczylem iwnampa i jeszcze jakas gre. Ciagle ten sam blad. Ktos wie jak na to zaradzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 na jakiej windzie to odpalasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 tu nie chodzi o winde ale byc moze o procesor , pamietam ze na procesorach wolniejszych kompilator chodzi bez zazutu a na szybszych nie , trza se sciongnonc cracka <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> bedzie cus tam robil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 u mnie chodzi na xpeku bezproblemowo kompilator od 7.1 a nic nie wgrywalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Bo wersja 7.1 ma ten blad juz poprawiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Potrzebny będzie patch, bo na prockach > 350mhz będą problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 U mnie nie bylo zadnych problemoof, a mam 1400MHz, tylko musialem na poczatku spod dosa wlaczac pascala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Można to gdzieś ściągnąć? - mam na myśli wersje 7.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 U mnie na 2000 sp1 i xp1700+ tys wyskakuje ten błąd. W szkole mam wresje 7.0 i na wszystkich kompach chodzi (od 450 do 1,7 GHz). Systemy w szkole to xp i win 98. Ale kto ich tam wie moze to i wersja 7.1, albo łatka jest. Fakt jest faktem ze tam działa, a u mnie nie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Zaintalowałem sobie wersje 1.7 i działa spoko na win 2000 SP3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Chyba 7.1. Skąd można ją ściągnąć w sieci?? Najlepiej z bibliotekami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 www.wp.pl -> szukaj -> pascal error 200.... zamiast neico starego tp7.1 polecam free pascala - www.freepascal.org - stary dobry tp + pare(nascie) bajerow, o niebo szybszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...