flasht Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Po 6 miesiacach oczekiwan chyba nadszedl w koncu czas, kiedy jakos obrazu na monitorach LCD jest moze nie doskonala, ale zadowalajaca. I teraz mam pewien dylemat. Ktory monitor wybrac? Mam 2 typy: -> Fujitsu Siemens P19-2 - pierwszy monitor, ktory dostal na mva ocene powyzej 4! Z wygladu niestety tak srednio mi sie podoba ;-( -> Eizo S1910 - naprawde ladny, jednak czy dorowna jakoscia pierwszemu typowi? Parametry ma troche gorsze i nie ma tej funkcji antysmuzeniowej :-| Mowia ze Eizo to dobra firma ale czy ja wiem czy naprawde taka dobra? Jak narazie ze wszystkich, ktore widzialem na zywo, zaden mi sie nie podobal ani pod wzgledem estetycznym ani jakosciowym... W zasadzie oba kosztuja podobnie... przy tych cenach 200PLN w ta czy w tamta... nie ma znaczenia. Edit: Korekta drobnych literowek ;-) Edytowane 15 Lipca 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torquemada Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Niestety FS jest prawie niedostępny, wszedzie gdzie szukam mówią że załatwią mi na połowę sierpnia:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torquemada Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Po 6 miesiacach oczekiwan chyba nadszedl w koncu czas, kiedy jakos obrazu na monitorach LCD jest moze nie doskonala, ale zadowalajaca. I teraz mam pewien dylemat. Ktory monitor wybrac? Mam 2 typy: -> 1549081[/snapback] Poza tym Eizo jest o 200PLN droższy jeśli uwzględnisz cene netto tego monitora, przy brutto to bedzie juz trochę więcej::( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Oczywiście, gdybym ja miał wybierać to postawił bym na Eizo, te 60 miesięcy gwarancji przekonuje. z tego co wiem to z gwaracja F-S nie jest juz tak rózowo, chyba tylko zwykła norma klasy drugiej. P.S. Czytaliście komentarze Lorda Vadera pod linkiem P-19 2 , bardzo mi się podobały :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Oczywiście, gdybym ja miał wybierać to postawił bym na Eizo, te 60 miesięcy gwarancji przekonuje. z tego co wiem to z gwaracja F-S nie jest juz tak rózowo, chyba tylko zwykła norma klasy drugiej. P.S. Czytaliście komentarze Lorda Vadera pod linkiem P-19 2 , bardzo mi się podobały :grin: 1558627[/snapback] No tak ale slyszalem opinie ze Eizo duzo gorzej radzi sobie z grami... ile w tym prawdy? ... Gdzie te komentarze Lorda Vadera? Edytowane 21 Lipca 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 klikniej na link do monitora to znajdziesz... ciekawe przejścia miał ten Lord Vader z Misiami B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 klikniej na link do monitora to znajdziesz... ciekawe przejścia miał ten Lord Vader z Misiami B) 1559606[/snapback] A... lol... nie ma to jak pamiec... ;-) Juz to nawet czytalem. --- Ponawiam pytanie o Eizo i gry. Moze ma ktos juz ten monitorek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Pojawił się nowy monitor w tej klasie cenowej warty uwagi, samsung 193p+ http://www.sirius.pl/news.php?id=5376 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...