sinus Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 czy ktoś sprawdził już kiedyś tą karte, bo mam zamiar ją kupić za 550- zł pełna wersje i nie jestem specjalnie pewny tej karty :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 poza tym ze pcb jest raczej zniechecajace jest niezla ale mozesz trafic na wersje z 4ns memami (ostros obrazu raczej dobra) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 miałem nawet z Eltronami 3,6 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Czyli warto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 a ja mam z Hynixami 3,6 :) bierz w ciemno... tylko oryginalne chlodzenie trzeba zmienic, bo wyje niemilosiernie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quake4 Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 ja mialem z Hynixami 3,6 no i krecila sie rdzen 300 pamieci 275(czyli nic) po nieudanym v-modzie :( karte wymienilem na taka sama ale z pamieciami 4ns i o dziwo lepiej sie kreci od starej 310/290 Obraz w miare ostry tylko powyzej rozd. 1152x864 jest juz mdly i lekko drzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 ja mam tą kartę, ale do kręcenia to ona jest bardzo kiepska. Nie daje nic kręcenie, a nawet daje gorsze wyniki niz przed podkręceniem. Chyba ją zamienię niedługo na jakąś inną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...