Hamil_Hamster Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Sprzęt mam taki jak ponizej, dysk to SpinPoint 160GB SATA II. Podczas startu kompa wykrywa mi dysk (kontroler Sikone) Pod windowsem nie wykrywa mi dysku, pluje się o brak sterowników do Silikona. Kombinowałem już z używaniem róznych złącz SATA, bez skutku. Gdy zostawiłem dysk samemu (czyli odłączyłem Seagate 40GB)sobie i uruchomiłem instalator windowsa, to ten nie widzi w ogóle dysku... Nie mam pojęcia co może być nie tak, bo chyba dysku padniętego nie trafiłem? :| /EDIT- Nieaktualne. Edytowane 16 Lipca 2005 przez Hamil_Hamster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 A sterowniki SATA z dyskietki wgrałeś przy instalacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 lub przynajmniej masz w windzie zainstalowany ten kontroler SATA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...