cybernorb Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Witam mam takie male pytanie jak uaktualnic bios firmy award Award Modular BIOS v4.51PG za darmo na stronie awarda jest wszystko ale niestety chca za to ladna sumke a mnie na to nie stac czy jest mozliwosci aby to zrobic za free jesli tak to prosze o pomoc Pozdrawiam Cybernorb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 eh, bios sciagasz od PRODUCENTA PLYTY GLOWNEJ, a nie ze strony award'a. Wiec podaj jaka masz plyte glowna, jak nie wiesz to otworz obudwe i poszukaj albo podaj ciag znakow widoczny na dole ekranu podczas startu biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybernorb Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Mam cos takiego napisane ATX BX Mainboard MS-6163 PRO to jest to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Masz płytę MSI MS-6163 Pro. A wystarczyło wpisać w googlach, one naprawdę nie gryzą... http://www.msi.com.tw/program/products/mai...ail.php?UID=113 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...