lopik_ Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 denerwuje mnie jedno nie wiem czemu ale nie mogę wstawiś dodatkowych ikonek do posta, jak wciskam przycisk "wszystkie emotikony" to otwiera mi sie nowy panel z ikonami i jak klikam na ikone to nie reaguje nie da sie wstawić do posta pliz help bo troszke mi to na nerwy działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 1. Na sieciowym masz przyklejony topic o FF, po co nowy zakładasz ? 2. JavaScript włączony ? 3. Używasz Tabbrowser Extensions ? (bardzo lubił z JS mieszać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 @1. ale czy tam jest mój problem ?? @2. tak włączony @3. używam Tabbrowser Extensions - i co mam z tym zrobić ? coś ustawić inaczej ? bo bez niego nie moge żyć :( thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 3. Tab Mix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...