radeksz Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Wszystko jest dobrze podlaczone , ale wkurza mnie to ze jak wlacze jakis film to napisy sa tylko na monitorze co mam zrobic zeby byly wyswietlane na tv?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Mnie wkurza jak ktos pyta o napisy na TV mimo, ze wszedzie jest pelno opisow co i jak ustawic, wystarczy poszukac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 u mnie nie lecą z vplayera,, directvobsub i lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 wgralem directvobsub i nie dziala, chyba ze trzeba cos w nim ustawic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 eh, nie trzeba żadnych programow mozna wszystko ustawic w sterownikach, ale zeby to wiedziec musialbys poszukac! Mozna tez zainstalowac DivXG400 i tez beda napisy na Tv lub FFDshow ustawic nakladanie napisow na film. Tvtool tez sie przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 juz zrobilem, szwagier mi powiedzial jak, DivXG400 nie wyswietlal mi polskich znakow tylko krzaki, mozna zamknac temat . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Chodzi o to, ze w trybie pelnoekranowym (czyloi film na TV i okna na monitorze) wiekszosc odtwarzaczy nie wyswietli napisow. W zwyklym trybie owszem. Trzeba instalowac jakies nakladki, ktore wymuszaja wyswietlanie napisow, jednym z nich jest wlasnie DivXG400. Polskie znaczki oczywiscie rowniez da sie tam ustawic. To dla potomnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...