q34 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Witam, mam pytanie... posiadam plyte gl. Asrock P4I45D w instrukcji doczytalem sie, ze obsluguje pamieci ddr 200mhz i 266mhz, a ja mam wsadzone 256mb 333 :P nooo i dziala :P To teraz pora na pytanie :P czy jak kupie teraz 512mb, ale 400mhz to czy one beda razem dzialac? razem tzn. czy system bedzie widzial (+/-) 768mb? czy moze jeden modul wykluczy drugi...? :-| Z gory dzieki za ewentualna pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 tak będzie widział :) , ale zawsze może być jakiś zonk i płyta może nie współpracować z danym producentem pamięci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 pamięci 400 mhz przeważnie zawsze działają na niższych ustawieniach bo to dla niej żaden wysiłek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...