mura Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 witam mam mały problem chcę zmienić płytę esc p6s5at Celeron 850 na abita kt7a raid + athlon i zastanawiam się czy nie będe musiał jeszcze raz instalować system(mam XP prof) szukam też listy podstawowych sterownikow do tego abita ponieważ nie posiadam płyty instalacyjnej. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 witam mam mały problem chcę zmienić płytę esc p6s5at Celeron 850 na abita kt7a raid + athlon i zastanawiam się czy nie będe musiał jeszcze raz instalować system(mam XP prof) szukam też listy podstawowych sterownikow do tego abita ponieważ nie posiadam płyty instalacyjnej. pozdrawiam zawsze jak sie zmienia mobo to sie laduje system od nowa tym bardziej ze to przesiadka z INTELA na AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...