TomekB Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Siema Zapraszam na stronę mojego brata :) www.filmografia.net "Strona zawiera ok. 2000 filmografii aktorów, oraz inne zestawienia (zdobywcy nagród filmowych itp.)." Strona jest bardzo prosta ponieważ ma służyć przekazywaniu informacji, a nie chwalenia się zdolnościami graficznymi. Proszę o opinie i komentarze B) Edytowane 1 Września 2005 przez TomekB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 charset=windows-1250 grrrrrryryryryryryrryryryryryyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 charset=windows-1250 grrrrrryryryryryryrryryryryryyr 1549665[/snapback] O kurcze, sam tego nie robiłem więc nawet nie wiedziałem. A mogą być jakieś problemy z tego powodu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soska66 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 moze by polaczyc sily:) z www.filmoviec.prv.pl tam jest zestawienie filmow u Ciebie zestawienie aktorow...idealne polaczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...